Menu
 

"Miesnieki/Ķekava" otrreiz sezonā pieveic "Eži/EK Sistēmas" regbistus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Juris Bērziņš-Soms, LRF Foto – Juris Bērziņš-Soms, LRF

Trešdienas vakarā Latvijas čempionāta regbijā-15 ietvaros “Miesnieki/Ķekava” savā laukumā apspēlēja “Eži/EK Sistēmas” komandu un nosargāja otro pozīciju turnīra tabulā aiz “Garkalne/Livonia” vienības.

Jau spēles pirmajā minūtē ar piezemējumu ķekaviešu rindās izcēlās Toms Asejevs, pēc kā precīzu realizāciju veica Aigars Šilo, informēja Latvijas Regbija federācijā. Astotajā minūtē pirmos punktus ar precīzu soda sitienu izdevās gūt arī “Eži/EK Sistēmas” regbistiem. Pirmā puslaika vidū pretinieki apmainījās ar piezemējumiem, bet neilgi pirms pārtraukuma “Miesnieki/Ķekava” palielināja pārsvaru līdz 24:10.

Otrajā puslaikā “Miesnieki” veica vēl piecus piezemējumus (sāncenši tikai vienu) un svinēja pārliecinošu uzvaru 49:17 (24:10).

Rezultatīvākie mačā ar desmit punktiem bija Artūrs Alainis un Elmārs Šefanovskis. Pa reizei bumbu “Miesnieki/Ķekava” labā piezemēja Toms Asejevs, Artūrs Parfjonovs, Jānis Priede, Lauris Dūzelis un Agris Apkalns. Divas precīzas realizācijas jeb četri punkti Aigaram Šilo.

Pirmā apļa savstarpējā spēlē “Miesnieki/Ķekava” komandas regbisti bija izcīnījuši uzvaru 50:3.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.