Menu
 

Futbolisti Ādažos piedzīvo divas sagrāves Rīgas čempionāta spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Rīgas Futbola federācija Foto - Rīgas Futbola federācija

Divās spēlēs kopā ielaižot 13 vārtus, zaudējumus Rīgas futbola čempionāta spēlēs Ādažos piedzīvojušas abas mājinieku komandas – “ASK Kadaga” un futbola skola “Rakari”. Jau ziņots, ka čempionu titulu šajā turnīrā nodrošinājuši Babītes sporta kluba futbolisti.

Futbola skolas “Rakari” komanda tikās ar Rīgas Tehniskās universitātes vienību un, kaut arī nokļuva zaudētājos, pēc diviem Artjoma Naļivaiko precīzajiem sitieniem, panāca 2:1 savā labā. Taču nākamās pusstundas laikā laukuma saimnieki ielaida trīs vārtus, turklāt nokļuva skaitliskā mazākumā un beigās piedzīvoja zaudējumu 3:6 (trešos vārtus mājinieku labā iesita Andis Jansons).

Vēl bēdīgāk klājās “ASK Kadaga” futbolistiem, kuri mačā pret Salaspils sporta klubu “Kengaroos” jau 36.minūtē zaudēja 0:6 un maču noslēdza ar sakāvi 1:7 – goda vārtus otrā puslaika vidū ar 11 metru soda sitienu guva Mārtiņš Valdmanis.

Vairumam Rīgas futbola čempionāta dalībnieku atlicis aizvadīt vienu vai divas spēles. Pirmo vietyu jau garantējusi Babītes sporta kluba komanda (43 punkti), kas par četriem punktiem apsteidz futbola klubu “Jūrnieks”. Cīņā par trešo vietu SK “Kengaroos” ir 35 punkti un viena atlikusi spēle, bet “Tente/Beitar” vienībai – 30 punktu un trīs spēles. Piekto vietu ieņem sporta klubs “Upesciems” (26), septīto – “ASK Kadaga” (10) un astoto – “Rakari” (10).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.