Menu
 

Video: "LNK Properties" investēs piecus miljonus eiro privātā sporta kompleksā Valdlaučos

  • Autors:  LETA
Foto - publicitātes video - RFS Foto - publicitātes video - RFS

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "LNK Properties" investēs piecus miljonus eiro privātā sporta kompleksā ar futbola un citu sporta veidu laukumiem Ķekavas novada Valdlaučos, netālu no Rīgas robežas, pavēstīja attīstītāja pārstāvji.

Patlaban Valdlaučos, Daugavas krastā, 65 000 kvadrātmetru teritorijā top privātais daudzfunkcionālais sporta komplekss "LNK sporta parks".

Kompleksā ietilps trīs pilna izmēra futbola laukumi, no tiem divi ar augstākās kvalitātes dabīgo zālāju, bet viens ar jaunākās paaudzes mākslīgo segumu. Tāpat tiks izbūvēti arī pludmales volejbola, basketbola, 3x3 basketbola, strītbola, florbola, pludmales futbola un mazāka izmēra futbola laukumi. Kompleksā vienlaikus sportot varēs vairāk nekā 300 cilvēki. 

"LNK sporta parkā" būs pieejams arī moderns bērnu rotaļu laukums. 

Sporta kompleksa atklāšana plānota nākamā gada vasarā. 

Valdlaučos tiks izbūvēta arī konferenču zāle, ģērbtuves, dušas un citas tehniskās telpas sporta pasākumu nodrošināšanai. Projekta attīstītājs ir "LNK Properties". Līdz šim uzņēmums ir specializējies industriālo parku un dzīvojamo ēku būvniecībā, bet "LNK sporta parks" būs pirmā uzņēmuma realizētā sporta būve.

"LNK Properties" valdes loceklis Pāvels Broitmans apgalvo, ka šis ir vērienīgākais privātais sporta infrastruktūras projekts, kas realizēts Latvijā. 

Objekta būvniecības laikā "LNK Properties" apgūs jaunas būvdarbu tehnoloģijas un iegūs pieredzi, lai nākotnē līdzīgus sporta kompleksu projektus īstenotu arī citviet Latvijā. "Mūsu pieredze varētu būt interesanta arī kaimiņvalstu sporta nozares pārstāvjiem," uzskata Broitmans.

"LNK Properties" pārstāvji skaidro, ka "LNK sporta parks" būs sporta dzīves centrs, turklāt tas pildīs arī sociālu funkciju. Tas nebūšot biznesa projekts, jo peļņa no šī kompleksa neesot sagaidāma. 

Jaunā sporta bāze piedāvās arī atbalsta un atlaižu programmas, kuru ietvaros infrastruktūras izmantošana būs bezmaksas atsevišķiem bērnu un jauniešu kolektīviem. Bērnu rotaļu laukums būs pieejams bezmaksas. 

"LNK Properties" reģistrēts 2019.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 8 662 782 eiro. "LNK Properties" vienīgā īpašniece ir Nataļja Milova.

Uzņēmums "LNK Properties" apvieno 17 objektus dzīvojamo un komerciālo nekustamo īpašumu jomā, piemēram, "Mūkusalas biroji", "Kalnciema biroji", "Baltijas Industriālais parks (BIP)", "Dārzciema biroji" un "Dienvidu vārti". Uzņēmuma stratēģiskais mērķis ir veicināt vienu no holdinga "LNK Group" galvenajiem darbības virzieniem - nekustamo īpašumu attīstību.

Holdings "LNK Group" dibināts 1988.gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas trijos galvenajos virzienos - būvniecībā un ražošanā ("LNK Industries"), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē ("LNK Aerospace") un nekustamo īpašumu attīstībā ("LNK Properties").

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.