Menu
 

Vītola, Aparjods un Šici ātrākie kamaniņu sporta izlases kontroltreniņā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Piektdien atceltā Latvijas kausa vietā Latvijas kamaniņu sporta izlase aizvadīja kontroltreniņu, kas iekļauts atlases kritērijos cīņā par ceļazīmi uz ziemas olimpiskajām spēlēm Pekinā 2022. gada februārī.

Dāmu konkurencē absolūti labāko rezultātu divu braucienu summā uzrādīja siguldiete Elīna Ieva Vītola. Otrajā vietā ierindojās pieredzējusī Elīza Tīruma, trešā bija Sigita Bērziņa un ceturtā – Ulla Zirne, bet Kendija Aparjode otrajā braucienā piedzīvoja kritienu, informēja Latvijas Kamaniņu sporta federācijā.

Vīru konkurencē labākais bija Kendijas brālis saulkrastietis Kristers Aparjods, kurš pēc pirmā brauciena bija trešajā vietā, bet otrajā braucienā bija ātrākais. Otrajā vietā, līderim piekāpjoties vien 0,015 sekundes, bija juniors Gints Bērziņš. Trešajā vietā Riks Kristens Rozītis un ceturtais – Artūrs Dārznieks.

Savukārt divnieku ekipāžu konkurencē sīvā cīņā, otrās vietas ieguvējus Mārtiņu Botu/Robertu Plūmi apsteidzot par 0,096 sekundēm, uzvarēja pieredzējušais Latvijas duets Andris Šics un Juris Šics.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.