Menu
 

Florbola čempioni Ulbrokā ar uzvaru sāk jauno sezonu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Florbola čempioni Ulbrokā ar uzvaru sāk jauno sezonu Latvijas Florbola savienība

Ar pašreizējo valsts čempionu "Betsafe Oxdog Ulbroka" florbolistu uzvaru pār vicečempioniem valmieriešiem startējusi jaunā Latvijas florbola sezona. Latvijas virslīgas čempionātā vīriešu komandām piedalās 11 klubi, arī “Ķekava”.

Sezonas atklāšanas spēlē jau pēc tradīcijas nūjas krusto iepriekšējā čempionāta finālspēles dalībnieki – pavasarī “Betsafe Ulbroka” komanda līdz ar uzvaru 7:6 pagarinājumā izcīnīja otro čempionu titulu pēc kārtas. Gluži sīva izvērtās arī jaunās sezonas pirmā cīņa Ulbrokas sporta kompleksā.

Pirmajās divās trešdaļās vadībā gan viena, gan otra komanda, un tikai trešajā trešdaļā laukuma saimniekiem izdevās salauzt sāncenšu pretestību – trīs precīzi metieni pēc kārtas nodrošināja Ulbrokas klubam uzvaru 8:4. Mājinieku labā pa trim rezultativitātes punktiem nopelnīja Rolands Kovaļevskis (2+1), kuru atzina par labāko spēlētāju komandā, un Kārlis Jānis Petrovskis (1+2).

“Ķekavas” florbolisti jaunās sezonas pirmo spēli aizvadīs 14. septembrī Cēsīs pret “Lekrings” vienību.

Startējis arī Latvijas dāmu virslīgas čempionāts, kurā piedalās sešas komandas, arī abi Ķekavas klubi – “Ķekavas Bulldogs” un FK “Ķekava”. “Buldodzes“ sezonu atklāja svētdien Tartu ar spēli pret Igaunijas izlasi, pirmos vārtus guva, kad mājinieces bija iemetušas jau četrpadsmit, un beigās piedzīvoja pamatīgu sakāvi 3:20.

FK “Ķekava” florbolistēm pirmā spēle paredzēta 15. septembrī pret pašreizējo valsts čempionvienību Kocēnu “Rubeni”.

Drīzumā sāksies arī Latvijas florbola pirmās līgas čempionāts, kurā Pierīgu pārstāvēs florbola klubs “SĀC”, “Ķekavas Bulldogs” un “Saulkalne”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.