Menu
 

Latvijas florbola izlase piedzīvo zaudējumu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - flickr.com/photos/iff_floorball Foto - flickr.com/photos/iff_floorball

Latvijas florbola valstsvienība trešdien piedzīvojusi zaudējumu Helsinkos notiekošā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā un turpinās cīņu par 5.-8.vietu.

Pasaules ranga astotajā vietā esošajai Latvijas izlasei spēlē par vietu pusfinālā pretī stājās ar ceturto numuru izliktā Čehijas komanda – vienīgā no pasaules vadošā četrinieka, ko latviešiem pasaules čempionātā ir izdevies uzvarēt (pat divreiz). Arī šoreiz liela daļa cīņa izdevās itin sīva.

Čehu 7.minūtē gūtie vārti pirmajā trešdaļā izrādījās vienīgie. Otrās sākumā divu minūšu laikā vispirms pretiniekiem izdevās pārsvaru dubultot, pēc tam Kevins Šmits vienus vārtus atguva, bet mirkli vēlāk Čehijas komanda atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 1:3.

Taču pagalam neveiksmīgs Latvijas florbolistiem bija trešā perioda sākums, kad četru minūšu laikā bumbiņa četras reizes ielidoja viņu vārtos, un spēles liktenis faktiski tika izlemts. Beigu rezultāts – 1:9.

Pusfināla spēli par 5.-8.vietu Latvijas florbolisti aizvadīs piektdien. Pārējos ceturtdaļfināla mačos tiksies Somija un Slovākija, Šveice un Igaunija, kā arī Zviedrija un Norvēģija.

Jau ziņots, ka apakšgrupas turnīrā Latvijas izlase ar 1:11 piekāpās Zviedrijai un ar 2:7 Somijai, kā arī nospēlēja neizšķirti 5:5 ar Dāniju. Astotdaļfinālā latvieši apspēlēja kanādiešus 16:3.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.