Menu
 

Ulbrokas handbolisti zaudē Salaspilij un Dobelei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Divus zaudējumus vienlaikus notikušajās spēlēs otrdien vakarā piedzīvoja abas Ulbrokas handbola komandas. Stopiņu pagasta dāmu handbola komanda viesos piekāpās “REIR/Dobele SS” vienībai, bet Ulbrokas sporta kluba handbolisti savās mājās – Salaspils komandai.

Pierīgas vīru handbola klubu duelī Ulbrokas sporta kompleksā salaspilieši vadību pārņēma pirmā puslaika vidū un ilgi saglabāja 3-4 vārtu pārsvaru. Izšķirošo pārsvaru viesi panāca otrā puslaika vidusdaļā (22:14), un tikai pašās beigās laukuma saimniekiem to izdevās samazināt līdz divu precīzu metienu tiesai – 24:22 Salaspils handbolistu labā.

Ulbrokas kluba labā Andris Lazda guva astoņus un Artis Grunde piecus vārtus, salaspiliešu rindās rezultatīvākie bija Kristiāns Strautnieks ar sešiem un Krists Vidzis ar četriem precīziem metieniem.

Virslīgas turnīra tabulā līderpozīcijas ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs un 14 punktiem saglabā “ASK Zemessardze/LSPA” komanda. Salaspils handbolistiem ir seši punkti astoņos mačos un astotā pozīcijā, bet Ulbrokas sporta klubs ar četriem punktiem septiņās spēlēs ir devītajā pozīcijā 12 komandu konkurencē.

Stopiņu PHK handbolistes otrdien viesojās Dobelē un pēc līdzīgā cīņā aizvadītas pirmā puslaika pirmās puses vēl līdz pārtraukumam nonāca pamatīgos mīnusos (15:27). Pēc pārtraukuma mājinieces turpināja audzēt pārsvaru un apspēlēja pretinieces 50:29. Viešņām Lana Nikolajeva guva 11, Annija Samohina sešus un Laura Lielā piecus vārtus.

Stopiņu komandai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas, un turnīra tabulā viņas ieņem priekšpēdējo septīto vietu. Līderes ir “REIR/Dobele SS” handbolistes (12 punkti 7 spēlēs), trešajā vietā ar astoņiem punktiem piecos mačos ir Salaspils sporta skolas handbolistes.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.