Menu
 

Mārupes basketbolistiem otrā neveiksme pēc kārtas, salaspiliešiem – jau sestā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Mārupes basketbolistiem otrā neveiksme pēc kārtas, salaspiliešiem – jau sestā

Neveiksmes turpina vajāt Reģionālās basketbola līgas turnīrā spēlējošajiem Pierīgas klubiem. Mārupes sporta centra komanda ceturtdien vakarā piedzīvoja ceturto zaudējumu sezonas sešās spēlēs, bet Salaspils sporta skolas vienība – jau sesto neveiksmi pēc kārtas.

Salaspils basketbolisti savā laukumā uzņēma Krāslavas sporta skolas komandu, kuras līdzšinējā bilance bija tieši pretēja mājiniekiem (piecas uzvaras sešās spēlēs). Salaspilieši viesu pirmo ofensīvu otrajā ceturtdaļā (27:37) uz brīdi piebremzēja un starpību samazināja līdz četriem punktiem (40:44). Taču viesi ātri atjaunoja desmit punktu pārsvaru un izšķirošo triecienu veica ceturtās ceturtdaļas vidū ar 12:3 izrāvienu. Salaspils basketbolistiem beigās zaudējums 70:92, kas viņiem bija otrais šīs sezonas savstarpējās spēlēs ar krāslaviešiem.

Mājinieku labā Kristiāns Armanovs iemeta 15 punktus, Pēteris Lunts 14 un Toms Jēkabs Bērziņš 12 punktus. Salaspils sporta skolas komandai ir viena uzvara septiņās spēlēs un desmitā vieta Austrumu grupas turnīra tabulā. Viens panākums sešos mačos šajā grupā ir BK “Ādaži/Carnikava” basketbolistiem.

Mārupes sporta centra basketbolistu spēle Iecavā pret basketbola klubu “Dartija” līdz pat otrā puslaika vidum ritēja teju punkts punktā (lielākā starpība bija pieci mārupiešu labā). Taču tad piecu minūšu laikā laukuma saimnieki ar 11:2 izrāvienu panāca izšķirošo pārsvaru un aizvadīja cīņu līdz uzvarai 62:56.

Mārupes komandas labā Roberts Porietis guva 12 un Jēkabs Paipa 11 punktus. Mārupieši ar divām uzvarām sešās spēlēs Rietumu grupā ir astotajā vietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.