Menu
 

Pierīgas florbola klubu spēlēs panākumus gūst tikai ķekavieši

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Pēc Jaungada brīvdienām atsācies Latvijas florbola virslīgas čempionāts vīru un dāmu komandām. Ceturtdienas vakara spēlēs ar Pierīgas komandu piedalīšanos pie uzvarām tika vien divas Ķekavas komandas.

Dāmu virslīgas spēlē “Ķekavas Bulldogs/NND” – “NND/RJTC” otrā puslaika vidū rezultāts vēl bija neizšķirts 2:2, taču tad ķekavietes salauza pretinieču pretestību un svinēja pārliecinošu uzvaru 9:3. Trīs vārtus guva Elīna Dīce, divus – Anna Mūrniece, bet Evelīnai Nikolajevai viens precīzs metiens un trīs rezultatīvas piespēles.

Līdz ar trešo uzvaru pēc kārtas “buldodzes” turnīra tabulā pakāpušās uz ceturto vietu – deviņās spēlēs piecas uzvaras un 14 punktu. Līderpozīcijas saglabā “FK Ķekava” florbolistes (26 punkti 11 mačos).

Vīru virslīgas turnīrā “Ķekavas” florbolisti viesojās pie pastarīšiem Bauskas florbolistiem, līdz otrā perioda vidum panāca 8:1 pārsvaru un nosargāja uzvaru 11:7. Septiņus rezultativitātes punktus nopelnīja (3+4) Klāvs Jansons, pa diviem precīziem metieniem Markusam Januševskim un Edgaram Freimanim. Ķekaviešiem šis bija piektais panākums pēdējās sešās spēlēs.

Bēdīgāk klājās laukuma saimniekiem spēlēs Ulbrokā un Ādažos. “Oxdog Ulbroka LU” komanda savās mājās palika sausā cīņā ar “Lielvārde/FatPipe” vienību (0:4), bet florbola klubam “SĀC” ar vienu vārtu guvumu bija daudz par maz mačā pret turnīra līderiem Cēsu “Lekringu” (1:11).

Tabulā “Lekringam” ir 32 punkti 12 spēlēs, “Ķekava” ar 29 punktiem 13 mačos ir otrajā vietā, “Oxdog Ulbroka LU” – ceturtajā (25 punkti 14 mačos) un FBK “SĀC” – astotajā (18 p. 14 sp.).

Latvijas otrās līgas Austrumu grupas līdervienību savstarpējā spēlē Inčukalna sporta kluba “Coyote” florbolisti viesos ar 6:9 piekāpās “Līgatnes” komandai. Ar “hettriku” atzīmējās Uvis Grava. “Koijoti” no konkurentiem atpaliek par diviem punktiem, turklāt “Līgatnei” vēl arī spēle rezervē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.