Menu
 

6.februārī Dzirnezerā notiks tradicionālās zemledus makšķerēšanas sacensības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Svētdien, 6.februārī, Ādažu novada Carnikavas pagasta Dzirnezerā norisināsies zemledus makšķerēšanas sacensības “Ziemas kauss – Āķis lūpā 2022”, informēja novada pašvaldībā.

Sacensību norise ieplānota laika posmā no plkst. 9.00 līdz 16.00. Sacensībās var piedalīties jebkurš Ādažu novada iedzīvotājs un viesis. Tās notiks individuālajā konkurencē un dalībnieku skaits nebūs ierobežots. Turnīrs notiek atbilstoši vispārpieņemtajiem makšķerēšanas noteikumiem.

Sacensības “Ziemas kauss, Āķis lūpā” šogad norisināsies sesto reizi. Sacensību pirmsākumi meklējami 2015. gadā, līdz 2019. gadam tās norisinājās katru gadu, bet 2020. un 2021. gadā netika aizvadītas pandēmijas dēļ.

Turnīru organizē Ādažu novada pašvaldības iestāde “Ādažu sporta centrs” sadarbībā Latvijas Makšķerēšanas sporta federāciju, atbalstītājiem un partneriem.

Dalībnieku elektroniskā reģistrēšanās sacensībām sākās 26.janvārī un noslēgsies 4. februārī.  Reģistrēties sacensībām iespējams, nosūtot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot savu vārdu, uzvārdu un tālruņa numuru. Pieteikties varēs arī sacensību dienā no plkst. 8.00 līdz 8.45.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.