Menu
 

Mārupes volejbolistes pārspēj Gulbeni, zaudē Rīgai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Divas spēles divu dienu laikā aizvadījusi Mārupes sporta centra dāmu volejbola komanda. Uzvarai dramatiskā cīņā pār volejbola klubu “Gulbene” sekoja bezierunu zaudējums mačā ar Rīgas Stradiņa universitātes un Minusas Volejbola skolas vienību.

Nacionālās līgas turnīra ietvaros mārupietes savā laukuma uzņēma VK “Gulbene” volejbolistes. Pirmajos divis setos mājinieces piedzīvoja zaudējumus 21:25 un 17:25, trešajā bija divu punktu attālumā no neveiksmes visā mačā, tomēr vinnēja 27:25, ceturtajā bija pārliecinoši labākas 25:16 un izlīdzināja rezultātu, bet piektajā atspēlēja divas mačbumbas un svinēja uzvaru gan setā 20:18, gan spēlē – 3:2.

Mārupes komandas labā Marta Ozoliņa guva 23 punktus un Elza Kjakste 11. Interesanti, ka abu šo komandu starpā šosezon šī bija trešā spēle, un visās trijās uzvarētāju noteikšanai bija nepieciešami pieci seti.

Nacionālās līgas turnīra tabulā mārupietes ar trim uzvarām septiņās spēlēs un septiņiem punktiem ieņem trešo vietu.

Dienu vēlāk Mārupes volejbolistes Latvijas čempionāta spēlē viesojās pie RSU/MVS komandas un piedzīvoja zaudējumu 0:3 (19:25, 13:25, 19:25). Šajā turnīrā, kurā piedalās četri Nacionālās līgas klubi un četras Baltijas līgā spēlējošās komandas, Pierīgas klubam ir divas uzvaras piecās spēlēs, četri punkti un ceturtā vieta tabulā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.