Menu
 

Ropažu novadā aizvadīs Latvijas Rallijkrosa čempionāta noslēdzošo posmu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ropažu novadā aizvadīs Latvijas Rallijkrosa čempionāta noslēdzošo posmu Publicitātes foto

Jau par tradīciju ir kļuvis Latvijas rallijkrosa sezonas noslēgums "333" trasē. Šogad Latvijas Rallijkrosa čempionāta noslēdzošais 6. posms tiks aizvadīts sestdien, 29. septembrī. Kā jau sezonas noslēgumā, saspringtas cīņas gaidāmas visās klasēs, jo kopvērtējuma tabulā līderus šķir vien daži punkti.

Sezonas noslēdzošajā sacensību posmā dalībnieki sacentīsies sešās ieskaites klasēs: "LADA RX", "Super 1600", "Touring 2000", "Open", kā arī "CK 650" un "Xtreme" bagiju klasēs, ko pārstāv tādi braucēji kā Beāte Klipa, Jānis Baumanis un Reinis Nitišs. Iespējams, "Super 1600" klasē varēs redzēt arī kādus braucējus, kuri piedalījušies šī gada "Neste World RX of Latvia" posmā Biķernieku trasē, informē sporta kompleksa "333" pārstāve Alise Krustkalne.

29. septembra sacensību diena sāksies ar brīvajiem treniņiem no plkst. 10.00, kam sekos sacensību atklāšana pēc plkst. 11.00. Pirmo kvalifikācijas braucienu sākums paredzams plkst. 11.30, pēc kuriem secīgi tiks aizvadīti pārējie kvalifikācijas un fināla braucieni visām klasēm. Visas dienas laikā apmeklētājiem būs iespēja braukt ar īres kartingiem un mieloties "333 Café".

Ieejas biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā “Biļešu servisa” vietnē internetā, kā arī pasākuma norises laikā, vēsta A. Krustkalne.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.