Menu
 

16.aprīlī norisināsies Ādažu MTB velomaratons

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ādažu novada pašvaldība Foto - Ādažu novada pašvaldība

16.aprīlī tiks aizvadīts Ādažu MTB jeb kalnu divriteņu velomaratons, pulcējot gan novada iedzīvotājus, gan viesus. Šogad sacensības norisināsies jau devīto reizi. Ādažu MTB velomaratonu organizē Ādažu novada sporta nodaļa sadarbībā ar biedrībām "ZZK" un "Ādaži Velo".

Ādažu novada pašvaldībā informēja, ka dalībniekiem tiek piedāvātas vairākas distances: "Muesli Graci"  Tautas distance (20-30km), "Muesli Graci"  Sporta distance (20-30km), jauniešu distance (10-15km), kā arī “Rūdolfs” bērnu distance velomaratona starta zonā viesu nama "Abzaļu" apkārtnē (400-1000m) Kadagas ciemā.

Reģistrēšanās sacensību dienā bērnu un jauniešu distancēm no plkst. 9.30 līdz 10.20, starts 11.00, bet Tautas un Sporta distancēm reģistrēties varēs no 9.30 līdz 11.50, starts 12.30.

Organizatori aicina pieteikties savlaicīgi, jo līdz 12.aprīļa plkst. 17.00, reģistrējoties elektroniski, tas būs izdevīgāk – bērniem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam, kā arī pensionāriem no 63 gadu vecuma bez maksas, savukārt pārējiem – 5 eiro. Iespējams pieteikties būs arī sacensību dienā, norēķinoties tikai skaidrā naudā – bērniem, jauniešiem un pensionāriem dalības maksa būs 5 eiro, pārējiem – 10 eiro.

Dalības maksa netiek piemērota daudzbērnu ģimeņu pārstāvjiem (uzrādot "Ģimenes karte 3+" karti un personu apliecinošu dokumentu) un dalībniekiem ar invaliditāti (uzrādot invaliditātes apliecību kopā ar personu apliecinošu dokumentu).

Elektroniski pieteikties sacensībām var šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.