Menu
 

Sveic Iekšlietu ministrijas dienestus pārstāvošos olimpiešus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Trešdien iekšlietu ministre Marija Golubeva, Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks, kā arī Iekšlietu ministrijas Veselības un sporta centra, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Valsts robežsardzes vadība apbalvoja profesionālos sportistus, kas dien Iekšlietu ministrijas dienestos.

Kā informēja Valsts policijā, par augstiem sasniegumiem profesionālajā sportā un panākumiem XXIV ziemas olimpiskajās spēlēs Pekinā ar Iekšlietu ministrijas pateicību apbalvotas Valsts policijas amatpersonas – Elīza Tīruma, Baiba Bendika, Kristers Aparjods, Juris Šics un Andris Šics.

Pateicības saņēma arī citi Iekšlietu ministrijas Veselības un sporta centra sportisti, tostarp Martins Dukurs, Tomass Dukurs, Matīss Miknis, Dāvis Spriņģis, Roberts Slotiņš, Daumants Dreiškens u.c.

Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks norādīja: “Jūs esat lieliski sportisti. Lai gūtu panākumus, darāt smagu darbu, tāpēc varu tikai noliekt galvu jūsu priekšā. Jūs esat Latvijas dēli un meitas, kas parāda, ka mazs uzreiz nenozīmē vājš, ka mūsu mazā Latvija var gūt panākumus un mūsu puiši un meitenes ir stipri un spēj “izgriezt pogas” lielvalstīm! Jūs esat stipri un Valsts policija ar jums lepojas.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.