Menu
 

Ādažu basketbolistiem atbildes mačā jāatspēlē 27 punktu deficīts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Basketbola klubs “Ādaži/Carnikava” piektdien vakarā piedzīvojis zaudējumu Reģionālās basketbola līgas astotdaļfināla spēlē pret BK “Jaunpils” basketbolistiem. Atbildes spēlē, kas paredzēta nākampiektdien Jaunpilī, ādažniekiem būs jāatspēlē ļoti liels 27 punktu deficīts.

BK “Ādaži/Carnikava” šajā astotdaļfināla pārī nav favorīti – pamatturnīru RBL Austrumu grupā viņi pabeidza septītajā vietā, bet BK “Jaunpils” – otrajā vietā Rietumos. Par spīti tam pirmās spēles sākums savā laukumā ādažniekiem izdevās gluži labs – 17:9 pirmās ceturtdaļas vidū. Drīz gan sāncenši mājiniekus panāca (19:18), apsteidza (21:26) un pirmo puslaiku pabeidza jau ar 12 punktu pārsvaru (35:47).

Otro puslaiku Jaunpils basketbolisti sāka ar astoņiem punktiem pēc kārtas un starpību pieaudzēja līdz 20 punktiem (35:55). Ilgāku laiku aptuveni tāda tā saglabājās, bet pašās beigās viesi pārsvaru palielināja līdz 27 punktiem – 69:96.

Rezultatīvākie BK “Ādaži/Carnikava” rindās bija Jānis Ābols ar 20 un Mārcis Osis ar 13 punktiem. Pretiniekiem vairāk nekā pusi punktu divatā savāca Jānis Kokins (32) un Arnis Jēkabsons (24).

Ka zināms, abas pārējās Pierīgas basketbola komandas – Salaspils sporta skola un Mārupes sporta centrs – RBL izslēgšanas turnīram nekvalificējās. Savukārt BK “Ķekava” 5.aprīlī savās mājās aizvadīs Nacionālās basketbola līgas astotdaļfināla pirmo spēli pret basketbola klubu “Līvāni”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.