Menu
 

"Auda" ceturto reizi "sausā", "Super Nova" zaudē Salaspilī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš Foto - Kristians Putniņš

Latvijas futbola virslīgas ceturtajā kārtā Ķekavas futbola klubs “Auda” nospēlēja neizšķirti ar pašreizējo čempionvienību RFS, bet sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti savā laukumā piekāpās FK “Tukums 2000”/”Telms” vienībai.

FK “Auda” izbraukuma spēlē Valdlaučos pret RFS krietni vairāk un bīstamāk uzbruka rīdzinieki, taču, tāpat kā trijos iepriekšējos šīs sezonas mačos, “Audas” vārti palika neieņemti – 0:0. “Auda” ir vienīgais virslīgas klubs, kas joprojām nav ielaidis nevienus vārtus.

SK “Super Nova”/Salaspils sezonas otrajā mājas spēlē zaudētājos nokļuva jau 11.minūtē, kad pēc laukuma saimnieku kļūdas soda laukuma tuvumā vārtus tukumniekiem guva Ikuto Gomi. Turpinājumā salaspilieši izveidoja diezgan daudz vārtu gūšanas iespēju, taču ar uzbrukuma noslēgumu viņiem nesekmējās. Tajā skaitā 65.minūtē, kad uz “Tukums 2000” vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, bet pieredzējušais azerbaidžāņu uzbrucējs Vugars Askerovs sita pāri vārtiem – zaudējums 0:1.

Virslīgas turnīra tabulā līderi ar četrām uzvarām četrās spēlēs un 12 punktiem ir “Liepāja”. FK “Auda” ir ceturtajā pozīcijā (8 p.), bet “Super Nova”/Salaspils – priekšpēdējā devītajā (1 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.