Menu
 

Foto: Valsts prezidents un Andra Levites kundze saka paldies Latvijas izlases sportistiem ziemas olimpiskajās un paralimpiskajās spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja. Foto – Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja.

Valsts prezidents Egils Levits ar dzīvesbiedri Andru Levites kundzi pirmdien Rīgas pilī tikās ar sportistiem, kuri pārstāvēja Latviju ziemas olimpiskajās un paralimpiskajās spēlēs Pekinā. Tikšanās laikā E.Levits pasniedza Valsts prezidenta medaļu kamaniņbraucējiem Elīzai Tīrumai, Kristeram Aparjodam un divnieku ekipāžai Mārtiņam Botam un Robertam Plūmem par izcīnīto bronzas medaļu komandu stafetē, informēja Valsts przidenta preses dienests.

“Līdzdalība šajās olimpiskajās spēlēs ir sportistu augstākais sasniegums. Piedalīšanās nozīmē, ka jūs spējat konkurēt ar pasaules sporta eliti. Īpaši pozitīvi panākumi mums bija komandas sportā – kamaniņu sportā un ratiņkērlingā,” teica Valsts prezidents E. Levits, izceļot arī Latvijas ratiņkērlinga komandas pilsonisko stāju, atsakoties spēlēt ar Krievijas komandu.

Sportistu pieņemšanā A. Levites kundze izteica pateicību sportistiem par to, ka viņi ar savu entuziasmu iedvesmo un rāda priekšzīmi nākotnes sportistiem. Paralimpiskos sportistus A. Levites kundze uzteica par neatlaidību: “Jūs pierādījāt, ka arī pēc 16 gadu pārtraukuma var atgriezties sportā augstākajā līmenī un sasniegt labu rezultātu.”

Tāpat Valsts prezidenta dzīvesbiedre veltīja pateicības vārdus ekspertiem no Latvijas, kuri rūpējās par sniega trašu būvniecību ziemas olimpiskajās spēlēs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.