Menu
 

"Super Nova" futbolisti Salaspilī piedzīvo sesto zaudējumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Super Nova" Foto - SK "Super Nova"

Sesto zaudējumu Latvijas futbola virslīgas čempionāta pirmā apļa pēdējā spēlē ceturtdien savās mājās piedzīvoja sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti. Septīto reizi sezonas deviņās spēlēs viņi nespēj gūt nevienus vārtus.

Mačā pret futbola klubu “Metta” laukuma saimnieki vairāk kontrolēja bumbu, taču radušās iespējas jau atkal nespēja izmantot. Atšķirībā no pretiniekiem, kas 68.minūtē pabeidza uzbrukumu ar precīzu sitienu, liedzot salaspiliešiem vismaz ceturto bezvārtu neizšķirtu sezonā.

Atlikušajā laikā “Super Nova” sparīgi uzbruka, mēģinot atspēlēties, un vistuvāk panākumam bija jau kompensācijas laikā, kad rikošetā no viesu aizsarga bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Tomēr nācās piedzīvot vēl vienu zaudējumu – 0:1. Deviņos mačos salaspilieši guvuši tikai divus vārtus.

Par virslīgas turnīra tabulas jaunajiem līderiem kļuvuši “Valmiera FC” futbolisti, kuri trešdien ar 3:0 pieveica līdzšinējos līderus FK “Liepāja”. Tikpat (20) punktu ir arī RFS vienībai, punkts mazāk – FK “Liepāja” un “Riga FC”, bet piektajā vietā esošā Ķekavas “Auda” no pirmās vietas atpaliek jau par astoņiem punktiem (tiesa, ar vienu spēli rezervē). SK “Super Nova”/Salaspils komandai ir trīs punkti un joprojām priekšpēdējā devītā vieta.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.