Menu
 

"Auda" atspēlējas un uzvar, "Super Nova" futbolistiem trešais vārtu guvums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda" Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda"

Latvijas futbola virslīgas 10.kārtas spēlēs pirmdien uzvaru aizraujošā cīņā izcīnīja Ķekavas futbola klubs “Auda”, bet sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda savā laukumā piedzīvoja vēl vienu zaudējumu.

FK “Auda” un FK “Metta” spēles pirmajā puslaikā Mežaparkā laukumā pilnībā dominēja “Audas” futbolisti, taču līdz pirmajam vārtu guvumam nācās gaidīt pusi puslaika, kad – gluži tāpat kā abu komandu pirmā apļa spēlē – 11 metru soda sitienu realizēja Tomislavs Štrkaļs. Laukuma saimnieki turpināja uzbrukt, taču pretēji cīņas ritējuma loģikai īsi pirms pārtraukuma “Metta” futbolisti ar skaistu tālsitienu vārtu augšējā stūrī rezultātu izlīdzināja.

Otrajā puslaikā spēle izlīdzinājās, un 58.minūtē ar vēl vienu tālu raidījumu vadībā 2:1 jau izvirzījās “Metta”. Taču desmit minūtes vēlāk Daniils Ulimbaševs atjaunoja līdzsvaru, bet vēl pēc piecām minūtēm savus otros un arī uzvaras vārtus spēlē guva horvāts Štrkaļs – 3:2 FK “Auda” labā. Atlikušajā laikā mājinieki vēl arī pamanījās trāpīt pa vārt stabu, bet pretiniekiem reālu iespēju atspēlēties vairs nebija.
Pie SK “Super Nova”/Salaspils futbolistiem pirmdien viesojās FK “Liepāja”. Viesiem bija izteikts teritoriāls pārsvars, ko viņi realizēja 36.minūtē, izvirzoties vadībā, un 50.minūtē, pārsvaru divkāršojot. 10 minūtes vēlāk liepājnieki ļoti pavirši nospēlēja pie saviem vārtiem, un Marko Regža guva salaspiliešu trešos vārtus sezonā. Mača izskaņā viesi tomēr atjaunoja divu vārtu pārsvaru un svinēja uzvaru 3:1.

Turnīra tabulā pirmo līderpozīcijas dala “Valmiera FC” un RFS – pa 23 punktiem 10 spēlēs. Punkts mazāk ir FK “Liepāja”, bet ceturtajā vietā ar 19 punktiem ir “Riga FC”

FK “Auda” futbolisti pēc pirmdienas panākuma atgriezušies piektajā pozīcijā (15 punkti 9 spēlēs; tikpat ir arī “BFC Daugavpils), bet “Super Nova”/Salaspils saglabā priekšpēdējo devīto vietu – 3 punkti 10 spēlēs.

Nākamajā kārtā piektdien plkst.13.00 Mežaparkā FK “Auda” un SK “Super Nova”/Salaspils tiksies savā starpā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.