Menu
 

"Audas" futbolisti Valmierā zaudē virslīgas līderiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sportacentrs.com Foto - sportacentrs.com

Ķekavas futbola klubs “Auda” Latvijas virslīgas 14.kārtas pēdējā spēlē piektdien atjaunotajā Jāņa Daliņa stadionā Valmierā ar 0:2 piekāpās mājiniekiem “Valmiera FC” futbolistiem, kuri pēc šī panākuma atgriezušies turnīra tabulas pirmajā vietā.

Šī bija viena no pirmajām spēlēm, ko komandas aizvadīja uz dabīgā seguma laukuma, turklāt, līstot lietum. Valmieras klubam šis arī bija pirmais mačs J.Daliņa stadiona pēc vairāku gadu pārtraukuma. Pirmajā puslaikā mājinieki uzbruka vairāk, tomēr arī “Auda” atbildēja ar pāris bīstamiem tālsitieniem.

Pēc pārtraukuma pirmajās desmit minūtēs iniciatīvu jau pārņēma viesi, kuri vairākas reizes bija tuvu panākumam. Taču valmierieši, noturējuši aizsardzību, pārgāja uzbrukumā un četru minūšu laikā guva divus vārtus. Pagāja labs brīdis, līdz FK “Auda” atguvās, taču atlikušajā laikā reālu iespēju atspēlēties viņiem nebija – 0:2.

Jau ziņots, ka trešdien “Super Nova”/Salaspils futbolisti savā laukumā ar 0:3 zaudēja Jūrmalas “Spartakam”. Turnīra tabulā “Valmiera FC” ir 35 punkti 14 spēlēs, tikpat gan ir arī RFS vienībai. FK “Auda” ar 18 punktiem 13 spēlēs ir piektajā vietā, bet “Super Nova”/Salaspils ir pēdējā desmitajā vietā (4 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.