Menu
 

"Rāmavas lāči" paliek "sausā" Lielrīgas regbija čempionāta spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Regbija federācija Foto - Latvijas Regbija federācija

Sestdien Ķekavas stadionā “Rāmavas lāči” Lielrīgas regbija čempionāta spēlē uzņēma “Fēniksu” no Valmieras un atzina viesu pārākumu ar rezultātu 0:59.

Spēles pirmajā puslaikā izvērtās līdzīga spēle, tomēr sportiskā veiksme bija “Fēniksa” pusē, vēsta Latvijas Regbija federācija. Mājiniekiem bija pāris iespējas veikt piezemējumus, kā arī gūt punktus no soda sitiena, tomēr katrā spēles epizodē “lāčiem” nedaudz pietrūka, lai atklātu rezultātu – pārtraukuma ejot, rezultāts 0:19.

Otrajā puslaikā viesi no Valmieras aizvien vairāk dominēja abās laukuma pusēs, veica vēl septiņus piezemējumus un pārliecinoši uzvarēja 59:0.

“Rāmavas lāču” treneris Uldis Bautris spēli komentē šādi: “Pirmajā puslaikā parādījām ļoti cienījamu spēli, par ko vēlos uzslavēt savu komandu. Mums bija iespējas gūt punktus un noturēties spēlē, bet pietrūka veiksmes un meistarības. Otrajā puslaikā fiziski nolūzām, jo spēlē nevarēja piedalīties vairāki pamatsastāva spēlētāji, un mums nācās spēlēt bez maiņām.”

Lielrīgas regbija čempionāta pamatturnīra pēdējā spēle paredzēta trešdien, kad tiksies “Miesnieki/Ķekava” un “Eži”. Pirms tās ķekaviešiem ir 9 punkti 2 spēlēs, “ežiem” – 5 punkti 2 spēlēs, bet “Fēniksam” un “lāčiem” – pa 5 punktiem 3 spēlēs. Čempionāta finālspēles par 1.un 3.vietu plānotas 28.maijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.