Menu
 

Stopiņu handbolistes paliek bez Latvijas čempionāta medaļām (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Daudzkārtējā Latvijas čempionvienība Stopiņu pagasta (agrāk novada) handbola komanda šosezon palikusi bez medaļām. Finālsērijā par trešo vietu Stopiņu handbolistes divreiz piekāpās pamatturnīra uzvarētājai “REIR”/Dobeles sporta skolas komandai.

Pēc zaudējuma pirmās spēles galotnē Ulbrokā (27:28) Stopiņu PHK atkāpšanās ceļa nebija – svētdien Dobelē bija nepieciešama uzvara, kas ļautu pagarināt sēriju līdz trešajai spēlei. Taču intriga cīņā izgaisa diezgan ātri – pēc līdzīga sākuma (3:2) viešņas ielaida piecus vārtus pēc kārtas, bet līdz pārtraukumam dobelnieču pārsvars bija pieaudzis līdz 10 vārtiem (11:21).

Pēc pārtraukuma Stopiņu handbolistēm ne tikai neizdevās mainīt cīņas gaitu, bet puslaika otrajā pusē laukuma saimnieces savu uzvaru padarīja pavisam graujošu – 22:39. Viesu komandas rindās rezultatīvākās bija Laura Lielā (6) un Annija Samohina (4).

Jāatgādina, ka Latvijas virslīgas čempionāta pamatturnīrā Stopiņu PHK ieņēma priekšpēdējo septīto vietu, ceturtdaļfinālā nedaudz negaidīti pārspēja Salaspils sporta skolas handbolistes, bet pusfinālā zaudēja Ludzas sporta klubam “Latgols”.

Svētdien sezonu noslēdza arī viņu novadnieki Ulbrokas sporta kluba handbolisti, kuri sērijā par 9.vietu vīru virslīgas turnīrā pēcspēles 7 metru soda metienu sērijā ar 4:3 pārspēja “RPI-S” vienību. Pirmajā mačā ulbrokieši vinnēja 34:29, bet otrajā piecu vārtu pārsvaru nenosargāja (32:37).

(papildināta ar 5.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.