Menu
 

"Auda" un "Super Nova" nespēja pārtraukt neveiksmju joslu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Nora Krevņeva-Baibakova, optibetvirsliga.com Foto – Nora Krevņeva-Baibakova, optibetvirsliga.com

Latvijas futbola virslīgas 15.kārtas spēlēs zaudējumu mājas spēlē piedzīvoja gan sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda, gan Ķekavas futbola klubs “Auda”. Salaspiliešiem šī bija septītā neveiksme pēdējās astoņās cīņās, bet “Audai” – ceturtais zaudējums pec kārtas.

SK “Super Nova”/Salaspils futbolisti savā stadionā uzņēma RFS vienību, kas bija uzvarējusi iepriekšējās septiņās virslīgas spēlēs. Arī šoreiz rīdzinieki izrādījās pārāki – pirmā puslaika vidū atklāja rezultātu, otrā puslaika sākumā divkāršoja pārsvaru, bet pamatlaika priekšpēdējā minūtē iesita arī trešo golu – 0:3. Salaspils komanda 15 spēlēs vēl nav izcīnījusi nevienu uzvaru.

FK “Auda” Mežaparkā otrdien uzņēma citu līdergurpas komandu – FK “Liepāja”. 12.minūtē laukuma saimnieki nonāca zaudētājos, taču turpinājumā liepājnieku pārsvars nebūt nebija tik liels, un arī “Audai” bija vairākas laba iespējas izlīdzināt rezultātu. 76.minūtē viesi iesita otros vārtus, uz kuriem mājinieki atbildēja ar precīzu sitienu jau trīs minūtes vēlāk – taču tie netika ieskaitīti “aizmugures” dēļ. “Sausā” FK “Auda” tomēr nepalika, un kompensācijas laika pirmajā minūtē goda vārtus iesita Staņislavs Krapuhins – 1:2.

Virslīgas turnīra tabulas galvgalā ir RFS un "Valmiera FC" ar 38 punktiem, viņiem seko  FK “Liepāja” ar 35 punktiem, bet ceturtā ar 31 punkti ir “Riga FC”, no kuras pozīciju zemāk esošā “Auda” atpaliek jau par 13 punktiem. SK “Super Nova”/Salaspils ir četri punkti un priekšpēdējā vietā esošajam FK “Tukums 2000”/”Telms” viņi zaudē četrus punktus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.