Menu
 

Plāno modernizēt Salaspils stadiona futbola laukumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Plāno modernizēt Salaspils stadiona futbola laukumu Foto: sportacentrs.com

4. oktobrī Latvijas Futbola federācija un Salaspils novada pašvaldība noslēgs vienošanos par Salaspils stadiona futbola laukuma modernizāciju. Tas ļaus divu gadu laikā Latvijas centrā – Pierīgas reģionā – izveidot augsta līmeņa FIFA prasībām atbilstošu stadionu ar ērtu papildinfrastruktūru, informē Salaspils novada domes Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Lolita Balcerbule.

“Vienošanās paredz izveidot stadiona paplašināšanu un mūsdienu prasībām atbilstoša sintētiskā futbola laukuma seguma ieklāšanu. Patiesībā mēs runājam par stadiona renovāciju, jo tiks arī atjaunoti skrejceliņi, jaunā līmenī nodrošināts stadiona apgaismojums, lai to varētu izmantot gan treniņiem, gan arī augsta līmeņa spēlēm,” stāsta Salaspils Sporta nama direktors Vitālijs Berezņevs. Jauno laukumu sporta sacensībām un treniņiem varēs izmantot kā amatieri, tā arī profesionāli sportisti.

Salaspils novada pašvaldība turpmāk veicinās sabiedrības, tai skaitā skolas vecuma bērnu, orientēšanu uz veselīgu dzīvesveidu, iesaistot viņus dažādās aktivitātēs gan izglītības procesa ietvaros, gan ārpus izglītības procesa pašorganizēšanās ceļā un nodrošinot brīvu un netraucētu sporta objektu lietošanu, norāda L. Balcerbule.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.