Menu
 

Noskaidroti Pierīgas novadu volejbola finālturnīra dalībnieki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Noskaidroti Pierīgas novadu volejbola finālturnīra dalībnieki arhīvs

6.oktobrī Mālpils sporta kompleksā notiks Pierīgas novadu sporta spēļu volejbola finālturnīrs, kurā par čempionu titulu sacentīsies Ķekavas, Stopiņu, Mālpils un Krimuldas vīru komandas.

Aizvadītās nedēļas nogalē Mālpilī un Mārupē notika priekšsacīkšu turnīri, kuros sešu Pierīgas novadu volejbolisti noskaidroja divus “liekos”, kas savās grupās palika pēdējās trešajās vietās un finālturnīram nekvalificējās.

Turnīrā Mālpilī divas uzvaras trijos setos un pirmo vietu izcīnīja mājinieki, bet mačā par otro vietu ķekavieši ar 3:0 pārspēja Salaspils novada komandu, kas līdz ar to kopvērtējumā palika dalītā piektajā vietā.

Tāpat kā pagājušā gada Pierīgas sporta spēļu čempioni Mārupes volejbolisti, kuri savās mājās piedzīvoja divus zaudējumus 0:3 un arī finālturnīrā neiekļuva. Pirmās divas vietas ieguva Stopiņu un Krimuldas komandas, kuru savstarpējā spēlē trijos setos pārāki bija Stopiņu volejbolisti.

Sestdien Mālpilī plkst. 11.00 pirmajā pusfināla spēlē tiksies Ķekavas un Stopiņu vienības, bet 12.30 Mālpils un Krimuldas komandas. Plkst. 14.00 paredzēta spēle par trešo vietu, bet 15.30 izšķirošā cīņa par pirmo vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.