Menu
 

Siguldas badmintonistes izcīna vicečempionu titulu "Croatia Open" sieviešu dubultspēļu kategorijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Teicamu un sen nebijušu panākumu Latvijas badmintonam guvušas Siguldas badmintona kluba / Siguldas Sporta skolas spēlētājas Anna Kupča un Jekaterina Romanova. Viņas Horvātijas pilsētā Dubrovnikā notikušajā pasaules badmintona reitinga turnīrā “Croatia Open 2022” izcīnīja vicečempionu titulu sieviešu dubultspēļu kategorijā. Turnīrā startēja vairāk nekā 350 spēlētāju no 47 valstīm tajā skaitā no tādām badmintona lielvalstīm kā Indija, Indonēzija, Vjetnama, Singapūra, Malaizija, Ķīnas Honkonga, Anglija, Francija un Vācija, informē sportistu pārstāvis Ainārs Gureckis.



Turnīrā ar ceturto numuru izliktās Kupča un Romanova astotdaļfinālā ar 2:1 (17:21, 21:19, 21:18) pieveica kādreizējā pasaules badmintona leģendārā spēlētāja Misbun Sidek trenētās Chan Wen Tse un Siti Zulaikha. Jāpiezīmē ka Misbun Sidek ir bijis Malaizijas nacionālā izlases treneris un strādājis ar tādu pasaules badmintona leģendu kā Lee Chong Wei. Ceturtdaļfinālā mūsu pāris ar 2:1 (21:17, 17:21, 21:14) pieveica čehijas duetu Lucie Krulova un Petra Maixnerova, turpinājumā pusfināla Kipras pretinieces no spēles atteicās. Finālspēlē Kupča un Romanova ar 0:2 (11:21, 7:21) piekāpās Ķīnas Honkongas spēlētājām LUI Lok Lok un NG Shiu Yee.

Sieviešu vienspēļu pamatturnīrā Jekaterina Romanova guva vienu uzvaru un ierindojās dalītajā devītajā vietā, bet Anna Kupča dalīja septiņpadsmito vietu, norāda A.Gureckis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.