Menu
 

"Audas" futbolisti ar desmito uzvaru sezonā nostiprinās virslīgas tabulas piektajā pozīcijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda" Foto - Kristians Putniņš, FK "Auda"

Ķekavas futbola klubs “Auda” trešdien “Skonto” stadionā Rīgā pārspēja BFC “Daugavpils” vienību, svinēja desmito uzvaru sezonā un nostiprinājās Latvijas virslīgas turnīra tabulas piektajā vietā.

No aprīļa beigām atliktajā 9.kārtas spēlē “Audas” un “Daugavpils” komandu cīņā izšķirošais izrādījās otrā puslaika sākums, kad 10 minūšu laikā laukuma saimnieki guva divus (kā izrādījās – abus) vārtus.

Jau pašā sākumā bumbu daugavpiliešu vārtos ieraidīja Vladimirs Stepanovs, bet 54.minūtē savus astotos vārtus sezonā iesita “Audas” rezultatīvākais futbolists horvāts Tomislavs Štrkaļs – 2:0. Viesu mēģinājumi atspēlēties bija diezgan vāji un briesmas mājiniekiem radīja reti.

Virslīgas turnīra tabulā pēc 20 kārtām FK “Auda” ar 33 punktiem nostiprinājusies piektajā vietā – pozīciju augstāk esošajam futbola klubam “Liepāja” ir 40 punktu, bet sestajā vietā esošajai “Daugavpilij” par deviņiem punktiem mazāk.

Pirmajā trijniekā ir “Valmiera FC” (50 p.), RFS (45) un “Riga FC” (41), bet tabulu noslēdz sporta klubs “Super Nova”/Salaspils, kas 20 spēlēs nav izcīnījis nevienu uzvaru, guvis vien piecus punktus un no priekšpēdējās vietas atpaliek jau par astoņiem punktiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.