Menu
 

Salaspils futbola komandas izstājas no cīņas par Latvijas kausu un zaudē arī trešajā līgā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - optibetvirsliga.com Foto - optibetvirsliga.com

Neveiksmīga nedēļas nogale bija Salaspils futbola komandām – zaudējumus Latvijas kausa izcīņas astotdaļfinālā piedzīvoja gan virslīgas pastarīši sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti, gan pirmajā līgā spēlējošais futbola klubs “Salaspils”, gan divas Latvijas trešās līgas komandas. Pirmdien cīņu par iekļūšanu ceturtdaļfinālā pret BFC “Daugavpils” vienību aizvadīs Ķekavas futbola klubs “Auda”.

Abi Salaspils klubi astotdaļfināla mačus varēja aizvadīt savā laukumā, taču ne vienam, ne otram mājas sienas nepalīdzēja. Sestdien SK “Super Nova”/Salaspils futbolisti sacentās ar futbola klubu “Tukums 2000”/”Telms”, kas virslīgas tabulā atrodas trīs pozīcijas virs salaspiliešiem. Līdz 52.minūtei rezultāts palika neatklāts, taču tad tukumniekiem izdevās gūt pirmos vārtus, bet septiņas minūtes pirms beigām arī otros – 0:2.

Vēl krietni bēdīgāk klājās futbola klubam “Salaspils”, kas svētdien mačā pret virslīgas priekšpēdējās vietas īpašniekiem FK “Metta” futbolistiem jau pirmajā puslaikā ielaida sešus vārtus un beigās piedzīvoja sagrāvi 0:13.

Vairākas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos aizvadītas Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīrā. Par līderiem kļuvuši FK “Olaine” / FK “Union” futbolisti, kuri, pateicoties Vadima Kuprijanova un Ērika Eduarda Kalniņa precīzajiem raidījumiem, Salaspilī ar 2:1 pārspēja JFK “Daugava” komandu. Vietējo komandu nedienas Salaspilī turpināja sporta klubs “Kengaroos”, kas ar 2:4 piekāpās futbola skolas “Alberts” otrajai komandai. Mājinieku rindās ar vārtu guvumiem atzīmējās Sandis Švāns un Vitālijs Čulkovs.

Par nelielu pārsteigumu parūpējās “ASK Kadaga” futbolisti, kuri savā laukumā Ādažos ar 1:0 pārspēja nesenos turnīra līderus “Upesciema Warriors”. Vienīgo golu 58.minūtē iesita Dairis Laicāns.

Pēc astoņām kārtām “Olaine”/”Union” komandai ir 17 punktu un pirmā vieta (tikpat punktu ir arī FK “PPK/Betsafe” vienībai), “Upesciema Warriors” ar 14 punktiem ir ceturtie, “ASK Kadaga” ar 11 punktiem sestie, JFK “Daugava” ar 7 punktiem septītie, bet SK “Kengaroos” ar 6 punktiem ieņem astoto vietu 10 komandu konkurencē.

Kārtējos zaudējumus Sieviešu futbola pirmās līgas turnīrā piedzīvojušas abas Pierīgas komandas. FK “Sigulda” savās mājās ar 0:5 piekāpās FK “Gulbene”/ZAFC futbolistēm, bet RFS/Babītes sporta kluba komanda, no 33.minūtes spēlējot skaitliskā mazākumā, zaudēja futbola skolai “Jelgava” 0:2

Līdzšinējās astoņās spēlēs gan Siguldas, gan Babītes futbolistes guvušas pa vienai uzvarai un trim punktiem un ieņem divas pēdējās vietas tabulā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.