Menu
 

Siguldā atklās Dāvja Bertāna dāvinātu mūsdienīgu 3x3 basketbola laukumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

3.septembrī plkst.11.00 Siguldā, Raiņa parkā Raiņa ielā 1, atklās mūsdienīgu 3x3 basketbola laukumu, kas tapis, pateicoties Latvijas izlases basketbolista Dāvja Bertāna dāvinājumam. Atklāšanas dienā basketbola zvaigzne vienosies kopīgā spēlē ar Siguldas Sporta skolas audzēkņiem, kā arī ikviens varēs saņemt ilgi kāroto sportista autogrāfu.

Nacionālajā basketbola asociācijā spēlējošais Bertāns ar ģimeni finansējis basketbola laukuma seguma atjaunošanu un jaunu grozu uzstādīšanu, informēja Siguldas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā. Iepriekš jauniešu iecienītais basketbola laukums šobrīd ir ieguvis jaunu un mūsdienīgu izskatu un funkcionalitāti. Savukārt pašvaldība parūpējās par laukuma bruģa atjaunošanu un turpinās darbus pie tālākās teritorijas sakopšanas.

Basketbola laukuma atjaunošana ir pirmais solis no vērienīgās Raiņa parka atdzimšanas plāna, ko īstenos tuvāko gadu laikā. Kā nākamais solis plānota pumpu trases un skeitparka būvniecības pabeigšana.

Raiņa parka pārveide ir cieši saistīta ne tikai ar jaunu rotaļu un aktivitāšu elementu izveidi, funkcionalitātes paplašināšanu, bet arī infrastruktūras sakārtošanu, atjaunošanu un efektivizēšanu, atjaunotiem un saskaņotiem apstādījumiem, norāda Siguldas novada pašvaldībā. Tiks sakārtota ūdens novades un citas apakšzemes infrastruktūras sistēmas, izveidotas labierīcības, gājēju ietvju un ekonomiska apgaismojuma tīkls un cits mūsdienīgs papildaprīkojums, kas pielāgots arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.