Menu
 

Latvijas apvienotā amatieru komanda UEFA Reģionu kausa turnīru pabeidz ar zaudējumu Salaspilī

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Piecu “Ķekavas” komandas spēlētāju pārstāvētā Latvijas apvienotā amatieru komanda Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) Reģionu kausa turnīru noslēdza otrdien ar zaudējumu Salaspils stadionā. Trijās spēlēs Latvijas futbolisti nespēja gūt nevienus vārtus.

Reģionu kausa, kas ir Eiropas amatieru komandu sacensības, apakšgrupu turnīrā Latvijas komanda nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Moldovas vienību “Ialoveni”, pēc tam ar 0:5 piekāpās “West Slovakia” futbolistiem no Slovākijas, bet otrdien Salaspilī ar tādu pašu rezultātu zaudēja “Dolny Šlask” komandai no Polijas, kas 2019.gadā bija kļuvusi par UEFA Reģiona kausa uzvarētājiem.

Noslēguma tabulā ar vienu punktu trijās spēlēs un vārtu attiecību 0:10 Latvija dalīja trešo vietu ar “Ialoveni”, kam bija tieši tāda pati bilance.

Ierasti UEFA Reģiona kausā Latviju pārstāv Latvijas trešās līgas čempioni, taču, tā kā pandēmijas dēļ pērn turnīrs netika pabeigts, šogad tajā piedalījās septiņu Latvijas klubu sastādītā komanda trenera Jurija Popkova vadībā. 18 futbolistu vidū bija pieci “Ķekavas” pārstāvji – vārtsargs  Ēriks Vītiņš, pussargi Jānis Rotbergs, Rūdolfs Zicāns un Toms Burcevs, kā arī uzbrucējs Matīss Baško.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.