Menu
 

"Audas" futbolisti ar uzvaru palielina pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem tabulā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Sanita Ieva Sparāne Foto – Sanita Ieva Sparāne

Divu Latvijas futbola virslīgas tabulas vidusdaļas komandu savstarpējā spēlē pirmdien “Skonto” stadionā Rīgā Ķekavas klubs “Auda” ar 2:0 uzvarēja “BFC Daugavpils” vienību un pārsvaru pār konkurentiem palielināja līdz 17 punktiem.

Rezultātu 34.minūtē atklāja senegāliešu leģionārs Useinu Njangs, kurš sita tīklā pretinieku vārtsarga atsisto bumbu un pabeidza paša iesākto uzbrukumu. Otrreiz bumba daugavpiliešu vārtos atradās 77.minūtē pēc brīdi iepriekš laukumā uz maiņu nākušā Vladimira Stepanova raidījuma.

Virslīgas turnīra tabulā pēc 27 kārtām un pirms pēdējā apļa futbola klubam “Auda” ir 44 punkti – par deviņiem  mazāk nekā priekšā esošajajam FK “Liepāja” un par 17 vairāk nekā tuvākajiem sekotājiem “BFC Daugavpils”. Tabulas līderi ir “Valmiera FC” futbolisti (64 p.), bet lejasgalā pa 18 punktiem ir FK “Metta” un Jūrmalas “Spartakam” un 17 punkti sporta klubam “Super Nova”/Salaspils, kas, kā jau ziņots, svētdien ar 0:3 piekāpās tieši “Metta” futbolistiem.

Nākamajā kārtā sestdien FK “Auda” “Skonto” stadionā tiksies ar futbola klubu “Metta”, bet svētdien SK “Super Nova”/Salaspils savā laukumā uzņems FK “Liepāja” futbolistus. Komandām šosezon atlicis azvadīt pa deviņām spēlēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.