Menu
 

Ķekavas "Auda" nespēj liegt čempioņu titulu "Rīgas" futbolistēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

Sieviešu futbola līgas kārtējā spēlē Ķekavas futbola klubs “Auda” trešdien viesos piekāpās SFK “Rīga” komandai, kas līdz ar to trīs kārtas pirms sezonas beigām nodrošinājusi čempioņu titulu. Rezultatīvas spēles Latvijas trešās līgas turnīrā aizvadījušas vairākas Pierīgas vīru komandas.

FK “Auda” futbolistes bija vienīgās, kuras Sieviešu līgas turnīrā šosezon bija spējušas atņemt punktus pārliecinošajām līderēm SFK “Rīga” futbolistēm (neizšķirts 1:1 jūnijā). Šoreiz rīdzinieces bija krietni pārākas un izcīnīja uzvaru 6:1. Vienīgos vārtus ķekaviešu labā 72.minūtē guva Evelīna Sendija Čubare, tobrīd panākot 1:3 rezultātu.

SFK “Rīga” nu ir 43 punktu 15 spēlēs – par 13 vairāk nekā otrajā vietā esošajām futbola skolas “Metta” audzēknēm. Cīņa par bronzas medaļām futbola klubs “Olaine” (22 p.) par diviem punktiem apsteidz sporta klubu “Super Nova”/RTU, kuram gan ir spēle rezervē. FK “Auda” ar 12 punktiem 14 mačos ieņem piekto vietu.

Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīrā divas iespaidīgas uzvaras izcīnījuši Salaspilī bāzētie futbola klubi. SK “Kengaroos”, kas iepriekšējā kārtā bija piedzīvojis sagrāvi 0:14, sezonas pēdējā spēlē ar 8:1 pieveica “ASK Kadaga” vienību. Uzvarētājiem ar “hettriku” izcēlās Sandis Švāns, pa reizei atzīmējās Renārs Zīmelis, Ruslans Medvedins, Artūrs Jurjevs, Maikls Petrovs un Makars Siņakovs, bet Ādažu novada labā goda vārtus iesita Rihards Ščogols.

Savukārt JFK “Daugava” futbolisti turnīru noslēdza ar spēli izbraukumā pret kaimiņiem turnīra tabulā “Upesciema Warriors” un, pateicoties Artjoma Pavlovska četriem vārtu guvumiem, svinēja uzvaru 4:2. Laukuma saimnieku rindās ar goliem izcēlās Jānis Avots un Reinis Groskops.

Līdz Centra grupas turnīra beigām atlicis aizvadīt trīs spēles, un jau skaidrs, ka čempionu titulu un tiesības piedalīties Latvijas trešās līgas finālturnīrā sadalīs futbola skolas “Alberts” otrā komanda, FK “PPK/Betsafe” (pa 35 punktiem) un FK “Beitar-2” (33 p.) – visām atlikusi viena spēle. Trešajā pozīcijā pagaidām ir FK “Olaine”/FK “Union” (33 p.), taču olainieši turnīru jau pabeiguši. Tāpat kā pārējās Pierīgas komandas: piektajā vietā desmit komandu konkkurencē ir JFK “Daugava” (29 p.), sestajā ”Upesciema Warriors” (26), septītajā SK “Kengaroos” (22) un astotajā”ASK Kadaga” (17).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.