Menu
 

Pierīgas duelī Salaspils handbolistes pieveic Stopiņu komandu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Latvijas dāmu handbola čempionātā otrdien pirmo reizi sezonā spēkiem mērojās abas Pierīgas vienības – Salaspils sporta skolas handbolistes savās mājās pārliecinoši uzvarēja Stopiņu pagasta handbola komandu (PHK).

Spēles liktenis faktiski tika izšķirts pirmajās 20 minūtēs, kuru laikā Stopiņu handbolistes spēja gūt tikai vienus vārtus – un tos pašus ar septiņu metru soda metienu. Uzbrukumā īpaši “nespīdēja” arī salaspilietes, kuras nerealizēja pat pusi metienu, taču arī ar to pietika, lai iegūtu iespaidīgu 9:1 pārsvaru.

Otrais puslaiks viešņām sākās krietni cerīgāk, un līdz puslaika vidum rezultāta starpība tika samazināta līdz 17:13. Tomēr nekavējoties sekoja Salaspils sporta skolas atbilde (21:14), un mājinieces drošu pārsvaru nosargāja līdz cīņas beigām – 26:19.

Uzvarētāju labā Anastasija Agarkova guva sešus, Renāte Salmane piecus un Frīda Binduka četrus vārtus. Stopiņu PHK rindās rezultatīvākās bija Sanija Panteļejeva, Lana Nikolajeva un Elita Ekkerte – visām pa četriem precīziem metieniem.

Līdz ar panākumu Salaspils komanda izvirzījusies virslīgas turnīra tabulas pirmajā vietā – četras uzvaras un astoņi punkti piecās spēlēs. Divi punkti mazāk un spēle rezervē ir Ludzas sporta klubam “Latgols”. Stopiņu handbolistes zaudējušas abas pirmās sezonas spēles.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.