Menu
 

"Miesnieki/Ķekava" Latvijas regbija čempionātu pabeidz nepārspēti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Zigismunds Zālmanis, RK "Miesnieki" Foto - Zigismunds Zālmanis, RK "Miesnieki"

Latvijas regbija čempionāta pēdējā spēlē "Miesnieki/Ķekava" komanda jau valsts čempionu statusā ar 45:8 pieveica Valmieras “Fēniksu” un turnīru noslēdza bez zaudējumiem.

Sezonas pēdējās spēles pašā sākumā ķekavieši nonāca zaudētājos 0:5, taču drīz vien pārņēma vadību, pirmo puslaiku pabeidza 14:5, bet pēc pārtraukuma jau pārliecinoši dominēja laukumā, liecina Latvijas Regbija federācijas informācija.

"Miesnieki/Ķekava" sezonu noslēdza ar astoņām uzvarām astoņās spēlēs un pārliecinošu pirmo vietu, pēc gada pārtraukuma atgūstot Latvijas čempionu titulu. Otrajā vietā ierindojās Garkalnes “Livonia”, kas Latvijas čempionāta ietvaros ķekaviešiem zaudēja abās spēlēs (23:26 un 20:33). Trešā vieta un bronzas medaļas "Ežiem", ceturtajā ierindojās "Fēnikss" un piektajā "Lāči/Mūku sala".

“Livonia” regbistiem mēneša beigās plānota Baltijas “Top” līgas finālspēle pret Šauļu “Vairas-Kalvis-Jupoja”, bet Latvijas valstsvienībai – Eiropas čempionāta pirmās konferences Ziemeļu divīzijas spēles pret Luksemburgu un Moldovu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.