Menu
 

"SĀC" florbolisti Ādažos ielaiž astoņus, "Ulbroka" iemet deviņpadsmit

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FS "Masters" Foto - FS "Masters"

Latvijas florbola virslīgas turnīrā kārtējās spēles brīvdienās aizvadīja divas Pierīgas komandas. Florbola klubs “SĀC” savā laukumā Ādažos piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēc kārtas, bet florbola skolas “Masters”/Ulbrokas vienība izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Divas spēles Latvijas – Igaunijas līgas turnīrā Tallinā aizvadījusi “FK Ķekava” dāmu komanda.

FS “Masters”/Ulbrokas florbolisti sestdien viesojās pie pastarīšiem RTU/”Rockets” florbolistiem un jau pirmajā trešdaļā panāca solīdu 6:1 pārsvaru. Arī turpinājumā cīņas raksturs nemainījās, un ulbrokieši svinēja graujošu uzvaru 19:6. Rezultativitātes punktu krājumu visraženāk papildināja Matīss Kristians Morozovs (5+2), Rūdolfs Vilmanis (0+6), Toms Bitmanis (4+1), Krišjānis Zeps (3+0), Eduards Stūre (3+0) un Tomass Kristofers Birstiņš (1+2).

Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubs “SĀC” svētdien savā laukumā uzņēma Talsu novada sporta skolas/”Krauzers” florbolistus. Pirmajā trešdaļā mājinieki divreiz atspēlēja vienu vārtu deficītu, taču turpinājumā talsenieki bija meistarīgāki un sagādāja “SĀC” komandai zaudējumu 3:8. Dēvids Osītis guva vienus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja.

Virslīgas turnīra tabulā FS “Masters”/Ulbroka ar 14 punktiem sešās spēlēs ieņem otro vietu – par diviem punktiem vairāk ir FBK “Valmiera” florbolistiem, kuri gan aizvadījuši vienu maču vairāk. Sestajā vietā ar 11 punktiem 7 spēlēs ir “Ķekava”, bet FBK “SĀC” ar 3 punktiem 7 spēlēs saglabā priekšpēdējo desmito pozīciju, turklāt no labāko astoņnieka atpaliek jau par sešiem punktiem.

Nedēļas nogalē “FK Ķekava” florbolistes devās uz Tallinu, kur aizvadīja divas Latvijas – Igaunijas līgas spēles pret vietējo “Sparta” komandu. Sestdien līdz mača vidum ķekavietes bija ieguvušas 4:1 pārsvaru, mājinieces to samazināja līdz minimumam, taču pēdējā trešdaļā nerealizēja divus soda metienus, un ķekavietes nosargāja uzvaru 4:3. Divas golus iemeta Kristiāna Elizabete Krūmiņa.

Svētdien jau Igaunijas komanda spēles sākumā uzņēmās vadību un revanšējās 5:3. Divreiz precīza bija Evija Birkhāne. Līgas turnīra tabulā “FK Ķekava” ir divas uzvaras četrās spēlēs un seši punkti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.