Menu
 

Ropažnieks Rinks uzvarējis junioru Pasaules kausa pirmajā posmā kamaniņu sportā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Lillehammeres trasē Norvēģijā notikušajās junioru Pasaules kausa izcīņas pirmā posma sacensībās kamaniņu sportā divas medaļas izcīnījis Kaspars Rinks no Ropažiem. Viņš bija labākais individuālajās sacensībās un pārī ar Vitāliju Jegorovu no Sauriešiem izcīnīja otro vietu divnieku ekipāžu konkurencē.

Junioru braucienos K.Rinks uzrādīja otro un pirmo labāko laiku un otrās vietas ieguvēju vācieti Marko Legeru apsteidza par 0,056 sekundēm. Roberts Dreimanis 22 dalībnieku konkurencē ieņēma 12.vietu 3,075 sekundes aiz uzvarētāja.

Divvietīgo ekipāžu sacensībās Rinks/Jegorovs abos braucienos bija otrie ātrākie un summā uzvarētājiem vāciešiem Jēgeram/Štoitem zaudēja 0,181 sekundi. Otrs Latvijas duets Raimonds Baltgalvis/Krišjānis Brūns (Saulkrasti/Zaķumuiža) otrajā braucienā piedzīvoja kritienu un nefinišēja.

Divnieku sacensībās juniorēm Viktorija Ziediņa un Selīna Elizabete Zvilna (Salaspils/Ropaži) ar septīto un piekto rezultātu braucienos summā ierindojās ceturtajā vietā 1,183 sekundes aiz uzvarētājām Krauzes/Matšinas no Vācijas. Marta Robežniece un Kitija Bogdanova (Ropaži/Rīga) palika pēdējā astotajā vietā.

Individuālajās sacensībās juniorēm 12.vietu 24 kamaniņu braucēju konkurencē ieņēma Zane Kaluma no Saulkrastiem. No uzvarētājas Ankas Jēnikas viņa atpalika par 1,882 sekundēm.

Piektdien un sestdien turpat Lillehammerē notiks junioru Pasaules kausa otrais posms. Sestdien un svētdien Insbrukā (Austrija) startēs Pasaules kausa izcīņa kamaniņu sportā pieaugušajiem, savukārt tepat Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē norisināsies pirmās Kontinentālā kausa sacensības jauniešiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.