Menu
 

Ķekavas basketbolisti otrreiz piekāpjas "Turības" studentiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - basket.lv Foto - basket.lv

Nacionālās basketbola līgas 11.kārtas spēlē otrdien vakarā ceturto zaudējumu cieta basketbola klubs “Ķekava”, turklāt divas no šīm neveiksmēm šosezon piedzīvotas pret Biznesa augstskolas “Turība” komandu.

Ķekaviešiem savās mājās bija iespēja revanšēties par pirmā apļa savstarpējā mačā piedzīvoto zaudējumu 71:83. Taču arī šoreiz gandrīz visas spēles gaitā vadībā bija “Turības” studenti. Jau pirmajā ceturtdaļā viņi panāca desmit punktu pārsvaru (13:23). Otrajā laukuma saimnieki gandrīz visu deficītu likvidēja (32:34), taču pēc pirmā puslaika viesi gandrīz atjaunoja iepriekšējo starpību – 39:48.

Trešās ceturtdaļas vidū BK “Ķekava” beidzot panāca izlīdzinājumu (50:50) un uz brīdi arī izvirzījās vadībā (53:52), taču drīz pēc tam atkal nokļuva zaudētājos. Piecas minūtes pirms pamatlaika beigām intriga vēl bija dzīva (69:76), taču nākamo četru minūšu laikā laukuma saimnieki guva tikai vienu punktu (70:88) un beigās piekāpās 73:88.

BK “Ķekava” labā Dāvis Klegeris guva 30 punktus un Elvijs Mičulis 15 punktus. NBL Rietumu grupas tabulā ķekavieši ar septiņām uzvarām ieņem trešo vietu aiz “Kandava/Anzāģe” (10) un BK “Jelgava” komandām (9). 2022.gadu viņiem paredzēts noslēgt Vecā gada vakarā ar izbraukuma spēli Grobiņā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.