Menu
 

Matīss Karro ieguvis "MX Ādaži" kausu enduro sacīkstēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Matīss Karro ieguvis "MX Ādaži" kausu enduro sacīkstēs facebook.com/pg/endurosports

Nedēļas nogalē Kadagas poligona trasē notika motokluba “MX Ādaži” kausa izcīņa enduro sacīkstēs, kurā spēkus izmēģināja ne tikai pieredzējuši šo izturības sacensību dalībnieki, bet arī virkne Latvijā pazīstamu motokrosa braucēju.

5,650 km garo trasi dalībniekiem astoņas motociklu un kvadriciklu klasēs noteiktā braucienu ilgumā (45-90 minūtes) bija jāveic pēc iespējas vairāk reižu.

Prestižākajā E klasē, kur brauciens ilga pusotru stundu, par uzvarētāju kļuva Latvijas un pasaules motokrosa sacīkstēs titulētais Matīss Karro, kurš veica 17 apļus. Tikpat reižu apļa finiša līniju šķērsoja arī Ivo Šteinbergs, taču viņš mērķi sasniedza minūti un deviņas sekundes vēlāk. Sīvā cīņā par trešo vietu, nobraucot 16 apļus, Kristiāns Freimanis par nepilnām divām sekundēm apsteidza mājinieku, pieredzējušo Ādažu motobraucēju Leonu Kozlovski.

Trīspadsmit kvadriciklu braucēju absolūtajā vērtējumā par uzvarētāju kļuva “Quad Open” klases pārstāvis Andris Ciršs, kurš trasi izbrauca desmit reižu. ATV grupā labākais bija Zigmārs Strautmanis (8 apļi).

Citās motociklu klasēs par uzvarētājiem kļuva: Artūrs Treija (“Hobby H30+”), Inguss Bērziņš (“Seniors 40+”), Andris Kalniņš (“Veterāni 50+”), Rauls Blumfelds (85cm3) un Jānis Gražulis (“Iesācēji”).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.