Menu
 

Zaudējumus piedzīvojuši Salaspils un Ulbrokas handbolisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Neveiksmīgi aizvadot otrā puslaika vidusdaļu, zaudējumus nedēļas nogales spēlēs piedzīvojuši “Salaspils” komandas handbolisti Latvijas virslīgas turnīrā un Ulbrokas sporta kluba handbolisti Latvijas pirmās līgas čempionātā.

Abām jaunā gada pirmajām spēlēm ar Pierīgas klubu piedalīšanos bija diezgan līdzīgs scenārijs – teju viss mačs aizritēja gluži līdzīgā cīņā, taču abos gadījumos komandām gadījās pa liktenīgai “bedrei” otrā puslaika vidū. “Salaspils” handbolisti viesos pret handbola klubu “Vaiņode” 43.minūtē bija vadībā 20:19, taču tad ielaida piecus vārtus pēc kārtas un beigās piedzīvoja jau desmito zaudējumu – 23:26.

Pa četriem vārtiem salaspiliešu labā guva Krists Vidzis un Igors Ignatjevs, bet astoņus – Artūrs Kļaviņš, kurš Latvijas Handbola federācijas preses dienestam komentēja: “Spēle bija bagāta ar emocijām. Parādījām, ka varam nospēlēt vienlīdzīgi pretiniekam. Pirmais puslaiks tiešām bija ļoti labs. Otrajā puslaikā pietrūka enerģijas un nedaudz precizitātes. Jāsaņemas, ar brīvu prātu jāiet un jācīnās, jo mums ir kur tiekties, priekšā smags ceļš.”

Ulbrokas sporta kluba komanda viesojās pie pirmās līgas līdera Skrīveru un Aizkraukles kluba “S&A” un 20 minūtes pirms beigām bija vadībā 19:17. Taču, līdzīgi kā salaspilieši, zaudēja četrus vārtus pēc kārtas un beigās arī visu spēli – 25:30. Andris Lazda realizēja 10 metienus, Matīss Roberts Māziņš astoņus.

Ar četrām uzvarām deviņās spēlēs un astoņiem punktiem Ulbrokas handbolisti pirmās līgas turnīra tabulā ieņem ceturto vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.