Menu
 

Ulbrokas handbola komandām trīs zaudējumi trijās spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no youtube.com Foto no youtube.com

Vēl divus zaudējumus Latvijas dāmu handbola čempionātā piedzīvojušas Stopiņu PHK handbolistes. Nedēļas sākumā viņas viesos tikās ar “REIR”/Dobeles sporta skolas komandu, kas pirmajā puslaikā pārsvaru pamazām aizaudzēja līdz 25:16 un pēc pārtraukuma nosargāja 8-10 vārtu pārsvaru – 43:35. Viešņām Elita Ekkerte iemeta 11 vārtus, Laura Lielā deviņus un Hanna Silvestrova piecus.

Svētdien savās mājās Ulbrokā Stopiņu handbolistes uzņēma Jēkabpils sporta skolas vienību un pēc neveiksmīgām pirmajām desmit minūtēm (0:5, 2:8) labu brīdi neļāva pretiniecēm palielināt rezultāta starpību. Taču otrā puslaika sākumā jēkabpilietes veica izšķirošo 6:0 izrāvienu (17:28) un sagādaja stopiņietēm zaudējumu 27:39. Mājinieču rindās rezultatīvākās bija Lana Nikolajeva, Elite Ekkerte (pa 8) un Laura Lielā (5).

Stopiņu PHK handbolistes piedzīvojušas neveiksmes visās deviņās šīs sezonas spēlēs un tabulā atrodas pēdējā septītajā vietā. Līderes ar 16 punktiem 10 spēlēs ir Ludzas kluba “Latgols” handbolistes, bet ceturtajā pozīcijā ir Salaspils sporta skola (12 punkti 10 mačos).

Latvijas pirmās līgas turnīra spēli pret kaimiņiem tabulas vidusdaļā Ogres novada sporta centra komandu Ulbrokas sporta kluba handbolisti svētdien sāka ar četriem goliem pēc kārtas, taču viesi diezgan ātri rezultātu izlīdzināja, un līdz pat beigām cīņa ritēja teju punkts punktā. Otrā puslaika vidū ogrēnieši tomēr panāca triju vārtu starpību (22:19) un minimālo pārsvaru nosargāja līdz beigām – Ulbrokai zaudējums 30:31. Mājiniekiem visvairāk vārtu guva Matīss Roberts Māziņš (9) un Artis Grunde (8).

Pirmās līgas tabulā Ulbrokas sporta klubs noslīdējis uz piekto vietu septiņu komandu konkurencē – desmit spēlēs četras uzvaras un astoņi punkti. Līderi ar 18 punktiem 11 mačos ir Ludzas “Latgols” juniori.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.