Menu
 

Latvijas kamaniņu braucēju divnieks triumfē junioru Pasaules kausa izcīņā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Viktorija Ziediņa no Salaspils un Selīna Zvilna no Ropažiem sestdien Bludencas trasē Austrijā izcīnīja uzvaru junioru Pasaules kausa izcīņas pēdējā sestā posma sacensībās kamaniņu sportā divnieku ekipāžām un nodrošināja pirmo vietu arī sezonas kopvērtējumā.

Tāpat kā piektajā posmā pirms divām dienām, Ziediņa/Zvilna sasniedza labākos rezultātus abos braucienos, atkārtojot pirms nedēļas pasaules junioru čempionātā gūtos panākumus. Abos braucienos otrās bija Marta Robežniece no Ropažiem un Kitija Bogdanova no Rīgas, kuras tautietēm summā zaudēja 0,239 sekundes.

Arī Pasaules kausa kopvērtējumā abi Latvijas divnieki ieņēma pirmās divas vietas – attiecīgi 391 un 342 punkti.

Sacensībās junioriem otrajā vietā 0,037 sekundes aiz uzvarētājiem un Pasaules kausa ieguvējiem vāciešiem Jēgera/Štoites ierindojās pasaules čempioni Kaspars Rinks no Ropažiem un Vitālijs Jegorovs no Sauriešiem. Viņiem otrā vieta arī sezonas kopvērtējumā (480 p.).

Raimondam Baltgalvim no Saulkrastiem un Krišjānim Brūnam no Zaķumuižas piektā vieta gan pēdējā posmā (0,835 sekundes aiz uzvarētājiem), gan Pasaules kausa kopvērtējumā.

Pasaules kausa sezonas noslēgumā komandu sacensībās Zane Kaluma, Kaspars Rinks un Baltgalvis/Brūns ierindojās otrajā vietā, par 0,182 sekundēm piekāpjoties Vācijas kvartetam.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.