Menu
 

Jaunie kamaniņu braucēji pieticīgi Kontinentālā kausa posmā Vinterbergā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija Foto - Latvijas Kamaniņu sporta federācija

Uz Latvijas kamaniņu braucēju šīs sezonas panākumu fona visai pieticīgi bija jauniešu komandas pārstāvju rezultāti pirmdien Vinterbergas trasē Vācijā notikušajās Kontinentālā kausa izcīņas sestā posma sacensībās.

Augstāko piekto vietu no latviešiem izcīnīja divnieku ekipāža Jānis Gruzdulis-Borovojs un Uldis Jakseboga no Ropažiem, taču vienlaikus tā bija arī priekšpēdējā – sacensībās piedalījās tikai seši divnieki. Sešas ekipāžas startēja arī meiteņu konkurencē, un Arta Pole no Ulbrokas un Agnija Bogdanova no Rīgas palika pēdējā sestajā vietā.

Individuāli diviem kamaniņu braucējiem izdevās iegūt divpadsmitās vietas. Jaunietēm ropažniece Enia Elizabete Ūdre divu braucienu summā uzvarētājai vācietei Kohai zaudēja 2,603 sekundes. 16.vietā, startējot 19 dalībniecēm, ierindojās Anna Aizupe no Ulbrokas un 17.vietā Amanda Ogorodņikova no Saulkrastiem.

Puišiem piedalījās 21 kamaniņu braucējs, uzvarēja vācietis Teile, bet divpadsmitais bija cēsnieks Edvarts Marts Markitāns, kurš no uzvarētāja atpalika par 1,658 sekundēm. 14.vietu ieņēma Uldis Jakseboga, 15.vietu Roberts Lazdāns no Siguldas un 17.vietu Matīss Krišjānis no Ropažu novada.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.