Menu
 

Salaspilietes trešo reizi sezonā pārspēj Stopiņu handbolistes

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānuzņēmums no youtube.com Foto - ekrānuzņēmums no youtube.com

Latvijas dāmu handbola čempionāta B grupas spēlē svētdien Salaspils sporta skolas komanda pārspēja Stopiņu pagasta handbola komandu. Šīs sezonas trijās savstarpējās spēlēs salaspilietes izcīnījušas trīs uzvaras. 26.martā abas Pierīgas komandas savā starpā tiksies ceturto reizi.

No turnīra tabulas viedokļa Salaspils un Stopiņu handbolistu spēlei bija maz nozīmes – salaspilietes B grupas turnīrā par 4.-6.vietu jau nodrošinājušas pirmo pozīciju un līdz ar to arī ceļazīmi uz virslīgas čempionāta pusfinālu. Atšķirībā no iepriekšējām divām cīņām šoreiz viņām uzvara gan nāca krietni grūtāk.

Pirmajā puslaikā tikai uz īsu brīdi rezultāta starpība pārsniedza divus vārtus (15:12 Salaspils sporta skolas labā) – jau brīdi vēlāk rezultāts atkal bija neizšķirts 16:16. Tikpat līdzīga cīņa laukumā turpinājās līdz pat otrā puslaika vidum, kad uz desmit minūtēm “apstājās” Stopiņu PHK uzbrukums – viešņas nerealizēja septiņus metienus pēc kārtas un ļāva laukuma saimniecēm panākt izšķirošo pārsvaru 29:24. Beigu rezultāts 31:29 Salaspils komandas labā.

Uzvarētāju labā Dace Potapova guva astoņus vārtus, Renāte Salmane septiņus un Anastasija Agarkova sešus. Stopiņu PHK rindās rezultatīvākās bija Laura Lielā (10), Lana Nikolajeva un Hanna Silvestrova (pa 6).

B grupas turnīra tabulā pēc pirmā apļa (pieskaitot pirmajā posmā izcīnītos punktus) Salaspils sporta skolai ir 18 punktu, LSPA deviņi un Stopiņu PHK septiņi punkti. Komandām vēl atlicis aizvadīt pa divām spēlēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.