Menu
 

"Ķekavas" basketbolisti apstājas Nacionālās līgas ceturtdaļfinālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - BK "Ķekava" Foto - BK "Ķekava"

Basketbola klubs “Ķekava” otrdien vakarā savās mājās piedzīvoja otro zaudējumu Nacionālās basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijā pret “Kandava/Anzāģe” vienību un piekāpās sērijā 0:2. Līdz ar to ķekaviešiem sezona ir galā.

Gandrīz visu pirmo puslaiku vadībā bija laukuma saimnieki, un lielāko pārsvaru viņi sasniedza pirmās ceturtdaļas nogalē (25:15). Otrās ceturtdaļas vidū viesi ar 10:0 izrāvienu uz brīdi izvirzījās vadībā (35:36) un, lai gan atkal nonāca zaudētājos, puslaiku pabeidza savā labā – 46:47.

Pēc pārtraukuma pamazām sāka izpausties Kanadavas basketbolistu pārākums. Trešo ceturtdaļu viņi pabeidza ar astoņu punktu starpību (60:68), bet izšķirošo pārsvaru ieguva līdz ceturtās ceturtdaļas vidum, kad uz 14 viesu gūtajiem punktiem ķekavieši spēja atbildēt tikai ar vienu (67:87). Atlikušais laiks lielā mērā kļuva par formalitāti – 80:101.

Sezonas pēdējā spēlē rezultatīvākie BK “Ķekava” sastāvā bija Dāvis Klegeris (25 punkti), Eduards Avotiņš (15), Marts Ričards Ozolinkevičs (13) un Māris Zušs (13 p.).

Jau ziņots, ka Reģionālās basketbola līgas (pēc ranga trešās) finālā tiksies basketbola klubs “Sigulda/Modern house” un Salaspils sporta skolas komanda.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.