Menu
 

"Audas" un "Super Nova" futbolistiem otrie "sausie" zaudējumi pēc kārtas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sportacentrs.com Foto - sportacentrs.com

Tāpat kā trešajā kārtā pagājušās nedēļas nogalē, arī Latvijas virslīgas čempionāta ceturtajā kārtā zaudējumus, negūstot nevienus vārtus, piedzīvoja gan Ķekavas futbola kluba “Auda”, gan sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komanda.

Futbola skolas “Jelgava” un “Super Nova”/Salaspils komandu spēles pirmais puslaiks pagāja gluži pavasarīgā futbolā – ar daudzām abpusējām kļūdām un niecīgu skaitu vārtu gūšanas iespēju. Toties pēc pārtraukuma jelgavnieki bija krietni pārāki, guva divus vārtus un svinēja pelnītu uzvaru 2:0. Salaspiliešiem šī bija trešā neveiksme sezonas četros mačos.

“Riga FC” un FK “Auda” spēle aizritēja ar izteiktu rīdzinieku pārsvaru, taču līdz 69.minūtei viesu aizsardzības līnijai ar vārtsargu Ondoa priekšgalā (viņam šī bija pirmā spēle sezonā) spēja pretinieku spiedienu izturēt. Tad laukuma saimnieki guva pirmos vārtus, bet kompensācijas laika otrajā minūtē arī otros – 2:0.

Virslīgas turnīra tabulā līderi pēc četrām kārtam ar 10 punktiem ir “Riga FC” futbolisti. FK “Auda” noslīdējusi uz piekto pozīciju (6 p.), bet “Super Nova”/Salaspils – uz pēdējo desmito, tiesa, tikpat punktu (3) ir vēl četrām komandām.

Nākamajā kārtā 10.aprīlī “Auda” savās mājās uzņems “RFS” vienību, bet dienu vēlāk “Super Nova” Salaspilī sacentīsies ar futbola klubu “Metta”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.