Menu
 

Siguldietēm Baltijas jaunatnes badmintona čempionāta bronza

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldietēm Baltijas jaunatnes badmintona čempionāta bronza Siguldas badmintona klubs

Pieticīgus rezultātus uzrādījuši Latvijas jaunie badmintonisti Tartu notikušajā Baltijas jaunatnes čempionātā, kurā vēl piedalījās Igaunijas, Lietuvas, Somijas un Baltkrievijas sportisti. Latviešiem vienspēļu un dubultspēļu turnīros trijās vecuma grupās izdevās izcīnīt tikai vienu medaļu.

Tas bija pa spēkam Siguldas badmintona kluba pārstāvēm Annai Kupčai un Annijai Rullei-Titavai U15 grupas dubultspēļu turnīrā. Pirmajā kārtā viņas bija brīvas, ceturtdaļfinālā ar 21:4, 21:9 pārliecinoši pieveica lietuvietes Kristi Ančūti un Perlu Murenaiti, pusfinālā ar 15:21, 18:21 piekāpās Somijas duetam Sara Asfara un Lili Lauri, bet mačā par bronzas medaļām uzvarēja Lietuvas badmintonistes Vilti Paulauskaiti un Moniku Sukackaiti 21:14, 22:20.

Vienspēļu turnīrā abas siguldietes netika tālāk par otro kārtu. Arī citiem Latvijas badmintonistiem Tartu neklājās spoži – neviens cits pusfinālā iekļūt nespēja.

Septiņus Baltijas čempionu titulus izcīnīja Igaunijas jaunie badmintonisti, četrus – somi, pa diviem – lietuvieši un baltkrievi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.