Menu
 

Salaspils handbolistes paliek bez Latvijas čempionāta medaļām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Piedzīvojot zaudējumus abās Latvijas handbola virslīgas čempionāta finālturnīra spēlēs, Salaspils sporta skolas dāmu handbola komanda šosezon palikusi bez medaļām un finišējusi ceturtajā vietā.

Pusfināla spēles rezultāts – 27:35 pret Jēkabpils sporta skolas komandu – objektīvi neatspoguļo spēles gaitu. Salaspilietes bija vadībā lielāko daļu pirmā puslaika un arī otrā puslaika sākumā, vairākas reizes panākot trīs vārtu pārsvaru (11:8, 17:14, 21:18). Taču otrā puslaika vidū pretinieces ar 7:1 izrāvienu salauza cīņas gaitu, beigās guva gluži pārliecinošu uzvaru un iekļuva finālā.

Salaspils sporta skolas komandas labā Frīda Binuka guva piecus vārtus, Renāte Salmane un Dace Potapova pa četriem.

Svētdien finālspēle par bronzas medaļām Salaspils un Dobeles sporta skolu komandu cīņā aizritēja mainīgām sekmēm. Salaspils handbolistes pirmās uzņēmās vadību (4:1), pirmā puslaika vidū to pazaudēja (7:8), tad iemeta četrus vārtus pēc kārtas (11:8), bet pēc tam piecus vārtus pēc kārtas ielaida (13:15) un pārtraukumā devās ar “mīnus trīs” (15:18).

Pēc pārtraukuma palielinājās salaspiliešu problēmas ar metienu realizāciju – no pirmajiem 13 mērķi sasniedza tikai divi, kas dobelniecēm ļāva satrpību palielināt līdz 23:17. Puslaika otrajā pusē viešņām spēles gaitu izdevās izlīdzināt, taču ne būtiski samazināt rezultāta starpību – tā diezgan stabili saglabājās 5-6 precīzu metienu robežās. Beigu rezultāts 32:28 “REIR”/Dobeles sporta skolas labā, un Salaspils handbolistes šosezon paliek bez medaļām.

Rezultatīvākās Salaspils komandas rindās bija Linda Borisanova (6), Dace Potapova (5) un Renāte Salmane (4), taču trijatā viņas realizēja tikai 15 metienus no 40.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.