Menu
 

BMX Latvijas kausa Ventspils posmā ādažniekiem un mārupiešiem pa piecām medaļām

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

374 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas klubiem sestdien Ventspilī aizvadīja “Crystal Dent” BMX Latvijas kausa piektā posma sacensības. Lielākajā daļā vecuma grupu pie godalgām tika Pierīgas riteņbraucēji no Mārupes BMX kluba un “BMX Ādaži” komandas.

Uzvara viņiem gan tikai viena – to B10 vecuma grupā 40 dalībnieku konkurencē izcīnīja Gustavs Ģigulis no Mārupes BMX kluba. Mārupiešiem vēl arī četras trešās vietas, ko ieguva Jorens Dimze (B11-12 grupa), Rūdolfs Sils (B9), Marta Zemīte (G13-14) un Gabriela Gleidzāne (G6), liecina Latvijas Riteņbraukšanas federācijas informācija.

“BMX Ādaži” komandai lielākie panākumi B7 grupas sacensībās, kur 35 jauno sportistu konkurencē Mateo Bogomazovs izcīnīja otro un Hugo Zabirko trešo vietu. Otrais B9 grupā bija Ernests Matulis, bet trešajā vietā ierindojās Māris Trokšs (B8) un Luisa Virse (G15+).

Sezonas turpinājums gaidāms Vecpiebalgā pēc jūlija sākumā paredzētā Eiropas BMX čempionāta. Augusta beigās BMX braucēji viesosies Mārupē, bet septembra beigās – Ādažos.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.