Menu
 

Salaspils futbolisti nostiprinās Rīgas čempionāta vadībā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Jevgeņija Obodņikova Foto – Jevgeņija Obodņikova

Izcīnot desmito uzvaru sezonas 12 spēlēs, Rīgas futbola čempionāta jeb Latvijas trešās līgas Centra grupas vadībā nostiprinājusies Jaunatnes futbola kluba “Daugava” un Salaspils Futbola skolas komanda. Šajā turnīrā šosezon salaspilieši vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu.

Otrā apļa pirmajā spēlē salaspilieši savās mājās uzņēma čempionāta pastarīti futbola klubu “Namejs”, kas savukārt vēl nav ticis pat pie viena punkta. Uzvaru laukuma saimnieki nodrošināja jau pirmajā puslaikā, kad divreiz precīzi sita Nikita Lazarenko un vienreiz Vadims Kuprijanovs. Cīņa tā arī beidzās – 3:0.

Citā Rīgas čempionāta spēlē “Upesciema Warriors” futbolisti viesos ar 2:0 pārspēja “Riga United” vienību. 15.minūtē rezultātu atklāja Reinis Groskops, pirmā puslaika beigās pretiniekiem bija iespēja panākt izlīdzinājumu, taču 11 metru soda sitiens palika nerealizēts, un jau kompensācijas laikā Garkalnes pagasta komandas pārākumu nostiprināja Emīls Draška.

Rīgas čempionāta turnīra tabulā līderiem JFK “Daugava”/Salaspils FS ir 32 punkti – par pieciem vairāk nekā Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otrajai komandai un par sešiem vairāk nekā FK “Beitar-2”, kas citā spēlē Salaspilī zaudēja divus punktus ar tabulā krietni zemāk esošo futbola klubu RSU (1:1). “Upesciema Warriors” ir astotajā pozīcijā (12 p.) un Babītes sporta klubs desmitajā (7 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.