Menu
 

"Ķekava" līdervienību spēlē pārspēj Saldus basketbolistus

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Ķekava" līdervienību spēlē pārspēj Saldus basketbolistus arhīvs

Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas A grupas līdervienību savstarpējā spēlē basketbola klubs “Ķekava” piektdien viesos ar 21 punkta starpību pieveica BK “Saldus” basketbolistus, revanšējoties par zaudējumu pirmā apļa spēlē Ķekavā (63:71) un uzvaru sēriju pagarinot līdz astoņiem mačiem.

Vienīgo zaudējumu pašreizējie LBL2 čempioni ķekavieši bija piedzīvojuši sezonas pirmajā spēlē pret Saldus komandu, kas līdz piektdienai bija cīnījusies bez neveiksmēm – astoņas uzvaras astoņās spēlēs. Arī šajā mačā BK “Saldus” basketbolisti pirmie uzņēmās vadību un dažu punktu pārsvaru saglabāja līdz otrās ceturtdaļas sākumam. Tad iniciatīvu pārņēma “Ķekava” un divas minūtes līdz pirmā puslaika beigām panāca tobrīd lielāko pārsvaru 46:38.

Trešajā ceturtdaļā viesi starpību palielināja līdz 16 punktiem (71:55), bet ceturtās ceturtdaļas vidū arī pārsniedza 20 punktu atzīmi (89:67). Atlikušajā laikā laukuma saimnieki tika noturēti pienācīgā attālumā un BK “Ķekava” revanšs sanāca gluži pārliecinošs – 93:72.

Vēl vienu lielisku spēli Ķekavas klubs sastāvā aizvadīja Nauris Miezis, kurš guva 36 punktus, izdarīja 7 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 6 atlēkušās bumbas. Roberts Pāže izcēlās ar 14 punktiem, 6 piespēlēm un 6 bumbām pie groziem, Artūrs Strēlnieks – ar 11 punktiem un 17 bumbām, 11 punktus pievienoja arī Niks Saknītis.

LBL2 A grupā “Ķekavas” un “Saldus” basketbolistiem nu ir pa astoņām uzvarām deviņās spēlēs, un nav šaubu, ka abi klubi iekļūs starp četrām labākajām komandām, kas čempionātu otrajā posmā turpinās turnīrā par 1.-12.vietu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.